انواع رنگ چاپ سیلک
انواع رنگ چاپ سیلک چند نوع می باشد
۱- رنگ روغنی: رنگ های روغنی که بیشتر در نقاشی ساختمان استفاده می شود و همه با این کاربرد می شناسیم در چاپ سیلک نیز کاربرد دارد . از مزایای این رنگ به دلیل دیر خشک شدن در شابلون برای طرح های ریز کاربرد دارد . از دیگر مزایای این رنگ میتوان به قیمت ارزان و مناسب نسبت به دیگر رنگ های موجود در بازار اشاره کرد .
از معایب این رنگ دیر خشک شدن آن می باشد که کار را با مشکل مواجه میکند و در سفارش های بزرگ کارگاه چاپ را با مشکل مواجه میکند
معمولا این رنگ چاپ سیلک در چاپ کیسه های پارچه ای و اسپان باند به خاطر جذب رنگ بیشتر توسط پارچه زودتر از نایلون ها خشک شده ولی نسبت به رنگ های دیگر زمان خشک شدن زیادی را میبرد حتی در نایلون این زمان به چند ساعت هم میرسد و اجناس چاپ خورده باید جدا از هم قرار بگیرند تا کامل خشک شوند و این نیازمند قفسه خشک کردن به تعداد زیاد دارد .
حلال این رنگ تینر و بنزین می باشد که نسبت به رنگ پی وی سی حلال ارزان تری را دارا می باشد.
۲- رنگ پلی اتیلن از دیگر رنگ های مورد استفاده می باشد که البته نسبت به دیگر رنگ ها کاربرد کمتری دارد .
این رنگ زودتر از رنگ روغنی خشک شده و سطح پوشش بیشتری را دارد و حلال این رنگ بنزین نفت ریتارد و تینر روغنی می باشد.
ادامه رنگ چاپ سیلک
۳-رنگ پی وی سی : این نوع رنگ پرکاربرد ترین رنگ در چاپ سیلک می باشد .
این رنگ بهترین زمان خشک شدن را داراست و برای خشک شدن نیاز به قفسه های زیادی ندارد و بسیار مناسب برای کارگاه های گوچک با فضای کم می باشد .
رنگ هایی که زود خشک می شوند یک عیب دارند و آن برای طرح های ریز است رنگ در شابلون چاپ در قسمت ریز طرح پس از کمی وقفه در کار خشک شده و نیاز به پاک کردن شابلون می شود . البته رنگ های پی وی سی خارجی در بازار وجود دارد که مدت زمان خشک شدن بالاتر می رود و مناسب طرح های ریز است و قیمت آن نسبتا بالاتر از مدل های ایرانی است.
از دیگر معایب رنگ پی وی سی قیمت بالاتر از آن نسبت به رنگ های دیگر است اما سهولت کار با آن باعث شده این عیب زیاد به چشم نیاید.
حلال این رنگ ریتاردر می باشد در کارگاه های قدیمی از تینر فوری به عنوان حلال استفاده می شده است اما تینر کیفیت رنگ و قدرت رنگ را تضعیف می کند و بهترین گزینه ریتاردر می باشد.
۴- رنگ اورینت : این رنگ پایه آب بوده و دارای کیفیت بالای چاپ می باشد رنگ اورینت حالت خمیری داشته و مثل رنگ های دیگر شل نمی باشد . استفاده از این رنگ نیاز به تجربه داشته و باید قلق آن دست چاپ زن باشد .
در چاپ روی پارچه که با رنگ های دیگر کیفیت پایینی به وجود می آید و در اصل رنگ روی پارچه نمی نشیند یکی از گزینه ها رنگ اورینت می باشد که برای چاپ پارچه مناسب است .
رنگ چاپ سیلک
چاپ پارچه و رنگ چاپ سیلک آن
در چاپ پارچه از رنگ ها و روش های دیگری نیز استفاده شده که هر کدام تخصص خود را می طلبد. در آینده مطالب بیشتری از روش های چاپ بر روی پارچه در این سایت گذاشته خواهد شد.
شرکت چاپ آنتیک آماده چاپ بر روی نایلون و ساک دستی پارچه ای با قیمت مناسب می باشد .